Kavringssmörgås med kaviarkräm och kokt ägg

Kavringssmörgås med kaviarkräm och kokt ägg
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Från Kockduellen

En liten smörgås av kavring med kräm av kaviar och kokt ägg är en alldeles utmärkt förrätt.

16 september 2008
Visa mer
2

Du behöver

  • 2 skivor kavring
  • 2 st ägg
  • 1 tub Kalles kaviar
  • 1 burk ansjovis
  • dill

Gör så här

  1. Skär bort kanterna på brödet och lägg på tallrik.
  2. Blanda yoghurt med 1 knippe dill och ½ tub kalles kaviar.
  3. Koka ägg och skala.
  4. Klicka på kaviar krämen på brödet och skala äggen.
  5. Lägg ansjovis på smörgåsen och servera ägget vid sidan om.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept