Kavringssmörgås med kaviarkräm och kokt ägg

Kavringssmörgås med kaviarkräm och kokt ägg
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Christian Hellberg
Christian Hellberg

Kavringssmörgås med kaviarkräm och kokt ägg

5 ingredienser

En liten smörgås av kavring med kräm av kaviar och kokt ägg är en alldeles utmärkt förrätt.

Ingredienser

portioner
  • 2 skivor kavring
  • 2 ägg
  • 1 förp Kalles kaviar
  • 1 förp ansjovis
  • dill

Gör så här

  1. Skär bort kanterna på brödet och lägg på tallrik.
  2. Blanda yoghurt med 1 knippe dill och ½ tub kalles kaviar.
  3. Koka ägg och skala.
  4. Klicka på kaviar krämen på brödet och skala äggen.
  5. Lägg ansjovis på smörgåsen och servera ägget vid sidan om.