Bondomelett med pikoriniost

Bondomelett med pikoriniost
Christian Hellberg
Christian Hellberg

Bondomelett med pikoriniost

7 ingredienser

Omelett är en enkel rätt, här med osten pikorini.

DAVID BEXELIUS MATKASSE

MEN detta VILL jag gärna äta:
Jag är stor älskare av italiensk mat, hela medlhavet funkar. Är galen i sushi. Bearnaisse är världens bästa sås. Jag gillar sås.

Din "dröm-matkasse" vad finns i den?
Lax, fjällröding(gillar fisk), hummer, många spanska hårdostar, persilja, paprika, ingredienser till färsk pasta, gott bröd, torkat renkött. Men det viktigaste är vad som finns i

− Röding/regnbåbe ca 40:-
− Paprika röd – lila - gul ca 20:-
− Persilja ca 10:-
− Ägg ca 10:-
− Mandel potatis ca 10:-
− Baskisk hård ost, får + get ca 20:-
− Lime ca 5:-
− Vanilj&kanel stång ca 10:-
− Ananas, halv ca 10:-
TOTAL: 135:-

SKOJKASSE
Färdig Bearneise
Pommes
Lövbit
1 Gurka
Chokladsås + big pack glass

Ingredienser

portioner
  • 2 ägg
  • 1 dl grädde
  • salt
  • peppar
  • 100 g pecorinoost
  • 1 kvist rosmarin
  • 1 knippe gräslök

Gör så här

  1. Vispa ägg, grädde, salt och peppar.
  2. Riv pekoriniosten o blanda ner.
  3. Stek i smörad stekpanna till en krämig omelett.
  4. Servera med rosmarin och gräslök.