Kalvlever som på Bistro Edsbacka

4

Du behöver

  • 500 g kalvlever, i skivor
  • 8 skivor bacon
  • 12 hela kapris
  • 1 dl (rostat) vetemjöl
  • salt
  • peppar
  • smör
  • 1 bukett broccoli
  • 1 fänkål
  • 1 rödlök
  • 1 paprika
  • curry

Gör så här

  1. Levern saltas, peppras och vänds i mjölet. Stek skivorna i varm stekpanna ca 2-3 min på varje sida.
  2. Stek baconskivorna och värm kaprisen i en kastrull med smör. Håll varmt.
  3. Skär broccolin i små buketter och strimla fänkålen. Skär löken i bitar. Dela paprikan, avlägsna kärnorna och skär den sedan i bitar.
  4. Stek grönsakerna utan att de får färg och smaksätt med curry.
  5. Servera alltihop tillsammans med kokt potatis.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept