I samarbete med Scan

Chilidog med tofuchili, surkål och syltad silverlök

Scan Chilidog på ancho & tomat
Foto: Scan
4

Du behöver

  • 1 pkt Scan Korvish Anchochili
  • 4-5 st korvbröd

Surkål

  • 150 g surkål
  • 1 msk smör
  • salt & peppar

Tofuchili

  • 200 g silkestofu
  • 1-2 msk srirachachili
  • salt

Syltad silverlök

  • 3 st silverlök, tunnskivade
  • 1 jalapeno, tunt skivad
  • 2 dl vitvinsvinäger (alt. risvinäger)
  • 1 dl socker
  • salt

Gör så här

  1. Surkål
    Stek surkålen krispig i smöret, smaka av med salt och peppar.
  2. Tofuchili
    Mosa tofun lätt med en gaffel, vänd i chilin och smaka av med lite salt.
  3. Syltad silverlök
    Blanda vinäger med socker och salt tills det löst upp sig. Lägg i lök och jalapeno, låt dra minst 1 timme. För en mildare variant - lägg i den skivade jalapenon innan servering.
  4. Stek korven utan fett på medelvärme och värm på bröden. Lägg korv i bröd och toppa med surkål, tofu och silverlök.
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med Scan

Fler goda recept