I samarbete med Abba

Chevrepannacotta med caviartopp

15 m + vila i kyl
5 - 6
Abba Chevrepanacotta
Foto: Angelica Söderberg
15 m + vila i kyl
5 - 6

Du behöver

  • 2 st gelatinblad
  • 1 burk caviar från Abba
  • 100 g chevreost (eller ex. Roqueford)
  • 2 dl grädde
  • 2 rädisor, tunt skivade
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter.
  2. Skär bort kanterna och smält getosten med grädden i en kastrull.
  3. Lyft upp gelatinbladen och krama ur vattnet. Lägg gelatinbladen i getostblandningen och rör om (obs! getostblandningen får inte vara varm - endast lätt ljummen - annars försvinner gelatinets bindande effekt).
  4. Smaka av med lite salt och peppar. Häll upp i små glas och ställ i kylen.
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med Abba

Fler goda recept

Fler från Abba

Visa alla recept från Abba