Chèvre med hallon, honung och rostade pinjenötter

15 m
4 - 6
Från Nyhetsmorgon

Chèvre denna fina goda ost att gratinera! Men god nog i en sallad med hallon, ljummen honung och nyrostade pinjenötter! /Monika

8 augusti 2015
Visa mer
15 m
4 - 6

Du behöver

  • 1 påse jungfrusallad
  • 1 bit chèvre (ca 400 g)
  • 1 påse pinjenötter
  • 1 ask hallon (ca 200 g)
  • 1-1,5 dl flytande honung

Till garnering

  • persiljeblad
  • hallonbalsamicocrème

Gör så här

  1. Bred ut salladen på ett fat. Fördela osten ovanpå i skivor.
  2. Rosta pinjenötterna i en torr och inte alltför het panna. Strö över salladen. Fördela hallonen ovanpå salladen.
  3. Värm honungen i en kastrull och ringla den över salladen. Garnera med hackad persilja och hallonbalsamicocrème.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept