Charktallrik för två

15 m
2
Charktallrik för två
Foto: Fredrik Persson
15 m
2

Du behöver

Potatissallad

  • 3-4 potatisar, skalade, kokta, kalla
  • 0,5 dl majonnäs
  • 1-2 msk bostongurka
  • 0,25 rödlök, finhackad
  • 2 tsk persillade
  • salt
  • svartpeppar, malen

Charkuterier

  • ca 50 g varmrökt entrecôte
  • ca 50 g varmrökt innanlår
  • ca 50 g spickeskinka
  • ca 50 g svensk pancetta på sidfläsk
  • ca 50 g svensk coppa cotta på fläskkarré

Tillbehör

  • romansallad
  • bladpersilja
  • små chilifrukter
  • cocktailtomater
  • klementinklyftor, konserverade
  • vindruvor

Gör så här

  1. Potatissallad
    Skär de kokta, kalla potatisarna i tärningar.
  2. Blanda majonnäs, bostongurka, lök och kryddor i en skål och rör varsamt ned potatistärningarna. Skiva charkuterierna tunt och lägg upp på ett fat. Garnera med grönsaker och frukt och servera med potatissalladen.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept