Hallon- och gojibärsglass med banan och avokado

Hallon- och gojibärsglass med banan och avokado
Foto: Martin Cederblad

Goji är några av de absolut nyttigaste bären! Fulla av C-vitamin och antioxidanter. Detta är egentligen ingen efterrätt utan en hälsokur!

Ett tips! Är bären hårda så tycker jag att du ska koka upp dem i tranbärsjuice och låta dem svalna i det. Annars kan glassen bli lite för grynig.

6 maj 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 banan
  • 1 avokado
  • 1 ask frysta hallon, ca 200 g
  • 1 dl gojibär, blötlagda
  • ev. tranbärsjuice
  • nötter och gojibär till servering

Gör så här

  1. Skala banan och avokado.
  2. Kör fruktköttet tillsammans med frysta hallon och blötlagda bär till en slät glasskräm.
  3. Ät direkt eller förvara i frysen till servering.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept