Varm tunnbrödsrulle med rökt lax

Varm tunnbrödsrulle med rökt lax
Foto: TV4

Varm tunnbrödsrulle med rökt lax

Av: Catherine - Stockholm

Från: Halv åtta hos mig

6 ingredienser

Snabb förrätt på rökt lax och grevéost, rullad i en tunnbrödrulle.

Ingredienser

portioner
  • 2 tunnbröd
  • 400 g grevéost (eller annan ost med smak)
  • 4-6 msk dijonsenap
  • 500 g varmrökt lax
  • 2 rödlökar
  • 1 knippe dill

Gör så här

  1. Smöra bröden lätt. Fördela ostskivor på bröden.
  2. Bred ut senap på osten och lägg på laxen som du skurit i mindre bitar. Peppra över fisken.
  3. Fördela lök och dill på fisken och rulla ihop. Lägg rullarna på plåt och lägg på aluminiumfolie. Grädda i 12-15 minuter och servera.