Matjesill på potatis med gräddfil

Matjesill på potatis med gräddfil
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Matjesill på potatis med gräddfil

Av: Caroline Stampe-Jobeus

Från: Nyhetsmorgon

8 ingredienser

5 min

De här små knäckebrödssnittarna fungerar både som förrätt och drinktilltugg.

Ingredienser

portioner
  • 1 förp matjessill
  • 1 ägg, hårdkokt
  • 8 kokta färska potatisar
  • 1 rödlök
  • 1 kruka gräslök
  • 1 dl gräddfil
  • svartpeppar
  • knäckebröd

Gör så här

  1. Skala rödlöcken och hacka. Hacka även matjesillen, ägget och gräslöken. Dela potatisen och gröp ur den något.
  2. Fyll potatisen med matjesillen och ägg, toppa med gräddfil och löken samt lite svartpeppar. Servera med knäckebitar.