Hawaiikassler, en modern version

Hawaiikassler, en modern version
Foto: TV4

Hawaiikassler, en modern version

Av: Carl Ehrenkrona, Annika Ingelson

Från: Nyhetsmorgon

6 ingredienser

En kär gammal 70-talsklassiker, Hawaiikassler, här uppdaterad av Carl och Annika.

Ingredienser

portioner
  • 2 dl crème fraîche
  • 100 g parmesanost, riven
  • 0,5 krm svartpeppar, grovmalen
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 600 g kassler
  • 1 ananas

Gör så här

  1. Blanda ihop crème fraiche, parmesan, svartpeppar och vitlök i en skål.
  2. Låt stå någon timme före servering.
  3. Skär ut lagom stora bitar av kassler och färsk ananas.
  4. Montera en och en på små grillspett.
  5. Salta lätt och lägg på grillen eller i en varm grillpanna på hög värme. Grilla någon minut på vardera sidan.
  6. Servera med ostdippen.