Böcklingtoast

Böcklingtoast
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Böcklingtoast

7 ingredienser

Härlig mat till en öl och nubbe. Passar utmärkt på herrfesten eller söndagsbrunchen. Lägg upp på stora fat och servera på buffé.

Ingredienser

portioner
  • 1-2 böckling
  • 4 msk rödlök, finhackad
  • 1 dl gräddfil
  • 5 rensade rädisor
  • 4 skivor rågbröd (eller vitt rostat bröd)
  • gräslök/dill, till garnering
  • saltgurka och sallad till servering

Gör så här

  1. Dra skinnet av böcklingen.
  2. Mosa ihop fiskköttet med lök, gräddfil och finhackade rädisor.
  3. 3.
  4. Lägg en klick av röran på nyrostat rågbröd/vitt bröd och garnera med finhackad gräslök/rödlök/dill.