Böcklingtoast

Böcklingtoast
Foto: TV4

Härlig mat till en öl och nubbe. Passar utmärkt på herrfesten eller söndagsbrunchen. Lägg upp på stora fat och servera på buffé.

10 juni 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 1-2 böcklingar
  • 4 msk finhackad rödlök
  • 1 dl gräddfil
  • 5 rensade rädisor
  • 4 skivor rågbröd eller vitt rostat bröd
  • gräslök/dill till garnering
  • salt gurka och sallad till servering

Gör så här

  1. Dra skinnet av böcklingen.
  2. Mosa ihop fiskköttet med lök, gräddfil och finhackade rädisor. 3. Lägg en klick av röran på nyrostat rågbröd/vitt bröd och garnera med finhackad gräslök/rödlök/dill.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept