Bloggar

 • Mattias Kristiansson Icon

  Mattias Kristiansson

  Med hjälp av humor, tips och skitgod mat (såklart!) vill jag ta er i handen och visa hur enkel vägen in i vegovärlden är.
  Visa mer
  Gå till bloggen
 • Emelie Holm

  Emelie Holm

  Mat som gör dig gott och gör dig glad är kokboksförfattaren och trebarnsmamman Emelie Holms senaste matfilosofi! Från eget cupcakebageri och sockerrus i Göteborg fortsätter resan nu via sockerdetox och fokus på välgörande mat med mycket grönt i nya hemstaden Bangkok. Häng med för inspiration och fräscha recept!
  Visa mer
  Gå till bloggen
 • Siri Barje 2016

  Siri Barje

  Hon är utbildad kock vid Grythyttans Restaurangskola. Hon har jobbat på restaurang Shibumi i Stockholm. Hon har drivit en vegetarisk sommarrestaurang på Öland. Idag driver hon sitt matföretag Olivehummer. Hennes matfilosofi är att du ska äta det du tycker om. Med mycket grönsaker, fisk och skaldjur. Och grillat förstås.Missa inte Siris helt egna matprogram Snacka med Siri - där hon gör massor av goda snacks och snackar med sina vänner!Under Way out West 2015 spelade Siri in ¡Viva Vego! - ett grönt matlagningsprogram i tre delar. Läs mer om och se programmet här. Siri dyker även upp i både Kökets middag och Nyhetsmorgon titt som tätt, håll utkik!
  Visa mer
  Gå till bloggen
 • Daniella Lundh Egenäs

  Daniella Lundh Egenäs

  Garderob, bartender, servitris, hovmästare och restaurangchef i både Sverige och i skidåkarmeckat Verbier i Schweiz. Med ett stort vinintresse inom släkten öppnades ögonen upp för kvalitetsviner tidigt. Daniella är utbildad sommelier på Restaurangakademien i Stockholm. Har även stått på tävlingsscenen i samband med Lily Bollinger Award och Moët Chandon Sommelier Challenge där hon kom på en andra plats 2013 och 2014. I Lily knep hon en tredje plats 2014. Vintern 2014 deltog hon också i Årets Servitör där Daniella kom trea.
  Visa mer
  Gå till bloggen