Gurkmartini med äppelsorbet

Från Nyhetsmorgon

En frisk och härlig gurkmartini som passar alla heta barkvällar.

19 februari 2009
Visa mer

Du behöver

  • 1 st gurka
  • 0,5 msk wasabipulver
  • 1 st citron, pressad saft
  • 5 cl Gin
  • 6 cl gurkspad
  • 5 st äpplen
  • 1 dl socker

Gör så här

  1. Skala och kärna ut gurkan. Strö wasabipulver över gurkan. Pressa citron över gurkan. Låt dra i några timmar. Mixa i en blender. Sila ut vätskan i en skål. Mixa gin och gurkspad tillsammans med is i en shaker.
  2. Äppelsorbet: Pressa äpplen i en juicepress. Blanda juicen med sockerlag. Frys i cirka 3 timmar tills den är hård. Garnera drinken med äppelsorbeten.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept