Stekt majskyckling med dragon-och krasse dressing

4

Du behöver

  • 4 st majskycklingbröst
  • 0,5 tsk estragon
  • 1 ask vattenkrasse
  • 1 deciliter majonnäs
  • 0,5 dl gräddfil
  • 1 ask coctailtomater
  • 1 st röd paprika
  • 1 st gul paprika
  • 4 st potatisar
  • 1 dl kokta linser
  • 12 st kokta små potatisar

Gör så här

  1. Stek kycklingbrösten gyllene och salta, peppra. Sätt in i ugn på 175grader och baka klart.
  2. Blanda majonnäsen med den avrunna estragonen, gräddfilen och den finhackade krassen.
  3. Smaka av med salt och peppar. Dela potatisarna. Sautera dom i lite olja. Skala och tärna ned paprikan. Doppa tomaten i kokande vatten och kyl snabbt av. Skala.
  4. Sautera även upp resterande grönsaker och smaka av med salt och peppar.
  5. Arrangera vackert på tallrikar.
  6. Tips.
  7. Det går alldeles utmärkt att ha i fler eller andra grönsaker som lök, chili svamp.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept