Korsikanskt vildsvin med polenta

4

Du behöver

  • 4 x 200 g vildsvinskotlett, eller vanlig fläskkotlett
  • 4 dl vatten
  • 3 dl kastanjemjöl, alt polenta (gör enligt förpackningen)
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 dl riven korsikansk ost, eller parmesan
  • salt och peppar
  • 2 dl kokta vita bönor (bondbönor)
  • 2 färska röda lökar
  • 1 knippe persilja
  • panzetta, lufttorkad skinka
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Koka upp vatten, i med olja. Vispa i kastanjemjölet. Använd slickepott att röra om med. Låt gå några minuter. När det börjar tjockna häll i ost, smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg i vildsvinskotletterna på grillen som om det vore vanliga fläskkotletter. Krydda med salt och peppar.
  3. Fräs upp den skivade lufttorkade skinkan, bönor och hackad lök.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept