Hadag Hataim

10 min
4
Hadag Hataim
Foto: TV4
10 min
4

Du behöver

  • 4 st fiskfilé tilapia
  • 2 st citron
  • 1 st tomat, stor
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • olivolja
  • 2 msk grillolja
  • 2 st vitlöksklyftor, pressade
  • lite persilja

Gör så här

  1. Värm lite olivolja i stekpanna.
  2. Lägg i fiskarna.
  3. Blanda olivolja, grillolja, vitlök, salt och peppar i en skål.
  4. Pressa 1 citron och blanda i saften.
  5. Häll allt i stekpannan.
  6. Tomat och den andra citronen skivas i 4 skivor var.
  7. Lägg 1 skiva tomat och 1 skiva citron på varje fisk.
  8. Stek på låg värmen ca 20 minuter.
  9. Vid servering
    Lägg på några persiljeblad.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept