Bananpannkakor

Bananpannkakor
Foto: TV4

Pannkakor gillar nästan alla. Den här desserten är ganska mäktig och passar bäst efter en lättare huvudrätt.

6 april 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 2 ägg
  • 0,5 tsk salt
  • 6 dl mjölk
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 msk smält margarin
  • 2 bananer, skivade
  • flytande honung
  • kanel
  • Ugn: 250 grader

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, salt, mjölk, mjöl och margarin. Låt smeten svälla i cirka 20 minuter. Smält lite margarin i het panna och grädda pannkakorna.
  2. Blanda de skivade bananerna med kanel i en skål. Vik pannkakorna i fyra delar och fyll dem med bananer. Lägg i ugnsform, ringla honung över och sätt in i ugnen 2-3 minuter.
  3. Servera gärna med glass.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept