Bakning

Citronälskarens drömtårta
Foto: Linda Lomelino

Se hit du som gillar att baka och letar efter bra recept på allt från bröd till bullar, cupcakes och tårta. Här hittar du inspirationen!

Baka

Whiskeydrink inspirerad av Jakob Arevärn.Precis lika komplex som en viss hårdost är Johnnie Walker Black Label – sälta och torkad frukt möts av ett djup som får gommen att sätta igång likt en jävla cirkus av smaker. Smakerna i Västerbottensost påminner väldigt mycket om Johnnie Walker och blir en kombination som aldrig kommer att gå ur tiden. För att få drinken att svettas lite extra så röker vi alltihop så att det få en helt egen karaktär /EmilReceptet kommer från boken "Salongs i Norrland" - En cocktailresa av Emil Åreng.
Spara
En alkoholfri kaffedrink inspirerad av Sofia Jannok.Jag tror kaffe är något som aldrig kommer att försvinna. Det finns många olika varianter av kaffe och olika sätt att servera det på, men på ett sätt finns det inget trendigt med drycken. Citronen kommer att göra så att kaffet får en annandimension och får oss att vakna till – syra och kaffe är en jävla härlig kombo. /EmilReceptet kommer från boken "Salongs i Norrland" - En cocktailresa av Emil Åreng.
Spara
  • 10 m