Auberginetacos med fetaost och pinjenötter

30 m
4
Auberginetacos med fetaost och pinjenötter
Foto: Stephanie Bjelkstam
30 m
4

Du behöver

  • 1 stor aubergine
  • 4 msk pinjenötter
  • 200 g fetaost
  • 1 kruka koriander
  • olivolja
  • flingsalt och svartpeppar från kvarn

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär auberginen i tunna skivor och lägg på ugnsplåt, pensla dem med lite olivolja, salta och peppra.
  3. Rosta aubergineskivorna i ugnen i cirka 30 minuter, tills de fått ordentlig färg och känns lite krispiga. Låt svalna lite.
  4. Rosta nötterna med en nypa flingsalt i en torr och het kastrull.
  5. Vik varje aubergineskiva och fyll med en skiva fetaost, pinjenötter och koriander.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept