Ansjovislåda med kapris

Ansjovislåda med kapris
Foto: TV4

En delikat lunchlåda med smak av syltlök och kapris, som även är god kall.

26 januari 2009
Visa mer
6

Du behöver

  • 8 st kokta potatisar, skivade
  • 1 burk ansjovisfiléer 125g
  • 2 dl vispgrädde
  • 2-3 msk skånskt senapsfrö, stött
  • 1 litet glas syltlök
  • 2 msk ströbröd
  • 1 msk kapris
  • smör
  • Ugn: 200°

Gör så här

  1. Lägg potatisen i ugnsform med ansjovis över. Hacka syltlöken grovt och lägg över. Vispa upp grädden, blanda i senap och slå över. Strö på ströbröd och lägg på lite smör. Gratinera i 15 minuter. Strö över kapris innan serveringen.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept