Cashewnötssmörsrullar med kalkonpastrami och tahinidressing

Cashewnötssmörsrullar med kalkonpastrami och tahinidressing
Foto: TV4

Smarriga snittar med tunt skivat kalkonkött och cashewnötssmör.

Kalkonpastramin kan även uteslutas om du vill ha vegetariskt.
Se fler recept från

Du är vad du äter


24 maj 2012

Du behöver

  • 6 skivor kalkonpastrami med örtkryddor
  • 6 st stora romansalladsblad
  • 4 stjälkar salladslök, finhackade
  • 2 msk rödlök, finhackad
  • 1 st morot, finriven

Cashewnötssmör

  • 2 dl cashewnötter
  • 1 msk sesamfrö
  • 1 msk olivolja

Dressing

  • 1 msk äpplecidervinäger
  • 3 msk tahini

Gör så här

  1. Lägg ut ett blad romansallad, lägg på kalkonpastramin.
  2. Lägg i lite av löken samt moroten.
  3. Klicka på cashewnötssmöret.
  4. Avsluta med att ringla över lite av dressingen.
  5. Rulla ihop och montera samman med en tandpetare.
  6. Cashewnötssmör
    Kör till en slät massa med en stavmixer eller i en matberedare.
  7. Dressing
    Rör ihop i en skål och servera till rullarna.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept