Vintersallad extra allt

Vintersallad extra allt
Foto: Tina Axelsson

Djupt där nere i din kylskåpslåda lurar det troligen en hel del övergivna saker som kan bli en god sallad. Strimla allt så fint du kan, varva alla ingredienser. Blanda en god senapsvinägrett och rör om noga. Rosta gärna nötter, kärnor eller frön och strö över. Låt stå och dra i dressingen. En riktig färgkick när det är som mörkast.

8 september 2009
Visa mer

Du behöver

  • morot
  • selleri
  • purjolök
  • grönkål
  • rödkål
  • vitkål
  • blomkål
  • rödlök
  • gul lök
  • Rödbeta
  • gulbeta
  • fransk senap
  • olja
  • vinäger
  • salt och svartpeppar
  • rostade nötter, kärnor eller frön

Gör så här

  1. Satsa på en riktigt vass kniv som kan skiva kål och råa grönsaker tunt och fint. Mycket godare!
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept