Ryggbiff med het salsa

25 min
4
Från Nyhetsmorgon

En smakrik och enkel salsa med chili och vitlök blir perfekt till köttet.

18 maj 2010
Visa mer
25 min
4

Du behöver

  • 1 dl olivolja
  • 0,5 st citron
  • 1 st röd chilifrukt
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 dl finhackad bladpersilja
  • 2 skivor ryggbiff á 150 gram
  • flingsalt

Gör så här

  1. Häll olivoljan i en skål och pressa i citronen. Kärna ur chilifrukten och finhacka den. Skala och hacka vitlöken och blanda ner med chilin i oljan. Tillsätt persiljan. Smaka av med salt.
  2. Hetta upp en stekpanna och lägg i smör. Stek köttet och skiva det sedan tunt. Lägg upp på tallrikar och ringla över salsan. Strö gärna över lite flingsalt före servering.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept