Biff á la Lindström

Biff á la Lindström
Foto: Husmorsorna
6

Du behöver

  • 600 g god färs (här hjortfärs)
  • 6 st äggulor
  • 10 st rödbetor, inlagda förstås, hackade
  • 4 msk kapris, finhackade
  • Salt, efter smak
  • Peppar, efter smak
  • 2 msk smör till stekning

Serveras med

  • Potatisklyftor i ugnen
  • Persiljesmör

Gör så här

  1. Tjoffa ihop hela konkarongen och arbeta ihop färsen ordentligt.
  2. Forma till sex rejäla och goda biffar.
  3. Stek dem i smör på medelvärme i 3 minuter per sida sisådär. Jag lade dem en stund i ugnen också för att vara säker på att de blev genomvarma. 200 grader i ungefär 10 minuter.
  4. Avnjut sedan dessa läckerheter med potatisklyftor i ugnen och ett gott persiljesmör.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept