Collage cobbler

Du behöver

  • 30 ml torres brandy
  • 40 ml amontilly sherry
  • 20 ml lönnsirap
  • 2 st citronklyftor
  • 1 st apelsinklyfta
  • 2 st jordgubbar

Garnityr marinerade jordgubbar

  • 4 st jordgubbar
  • farinsocker
  • 10 ml takoaji
  • 10 ml grand marnier

Gör så här

  1. Använd slingglas.
  2. Muddla apelsinen, jordgubbar och citronen i shakern.
  3. Tillsätt lönnsirapen, sherryn och brandyn.
  4. Skaka ihop med kubis och sila upp över krossad is i ett slingglas.
  5. Garnera med marinerade jordgubbar och en myntakvist.
  6. Garnityr: Tärna ner jordgubbarna, pudra över farinsockret och tillsätt tokaijen och grand marniern. Låt stå i 20min och rör om.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept