Bresaola med "potatissallad" i yoghurt

40 min
4
Bresaola med "potatissallad" i yoghurt
Foto: TV4
40 min
4

Du behöver

  • 4 hg bresaola, tunt skivad5 hg sötpotatis, skalad
  • 1 pkt sockerärtor, strimlade
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • 3 dl grekisk yoghurt
  • 12 st Feferoni
  • 1 dl parmesanost reggiano, riven
  • persilja till garnering
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Skär potatisen i mindre bitar och koka den i saltat vatten i ca 20 minuter.
  2. Lägg i sockerärtorna när det återstår 2 minuter. Häll av och kyl ned dem i kallt vatten.
  3. Blanda sedan potatis, sockerärtor och rödlök med yoghurt, smaka av med salt och peppar.
  4. Servera salladen med bresaola och feferoni, toppa med parmesanost och persilja.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept