Grön curry thai

25 min
4
Grön curry thai
Foto: Fredrik Sandin Carlsson
Från Köket

En currygryta med mycket smak som går snabbt och lätt att laga.

6 maj 2010
Visa mer
25 min
4

Du behöver

  • 1 burk kokosmjölk
  • 1 msk grön currypasta
  • 1 st zucchini, skuren i tärningar
  • 0,5 st aubergine, skuren i bitar
  • 1 st gul lök, hackad
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • salt
  • peppar
  • olja att fräsa i

Gör så här

  1. Skala löken och skär ner den och de övriga grönsakerna.
  2. Fräs grönsakerna i en stekpanna med olja.
  3. Tillsätt currypastan. Häll på kokosmjölk och grönsaksbuljong.
  4. Fortsätt koka tills grönsakerna är mjuka, cirka 10-15 minuter. Smaksätt med salt och peppar.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept