Fiskpiccata med varm tomatsallad

4

Du behöver

  • 4 bitar fiskfilé á 150 g
  • vetemjöl att vända i
  • 1 ägg
  • 150 g riven ost
  • 1 röd lök, skuren i klyftor
  • 4 tomater, i skivor
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • salt och peppar
  • olja att steka i

Gör så här

  1. Blanda osten med ägget med hjälp av en gaffel.
  2. Krydda vetemjölet med salt och peppar. Vänd först fisken i mjölet och sedan i ost/äggblandningen.
  3. Stek i olja på låg temperatur i en panna.
  4. Värm olivoljan, tillsätt rödlöken och sedan tomaterna, låt allt gå snabbt. Häll i vinägern och smaksätt med salt och peppar.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept