Lamrack a la Ankan

Du behöver

  • st Lammracks 2 st
  • salt
  • Olja 0.5 dl
  • st Potatis 5 st
  • 1 gul lök
  • 1 morot
  • 1 paprika
  • 2 msk ingefära
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 dl saft från en apelsin
  • 3 msk Curry madrass
  • tärning i tärning Buljong
  • 1 msk Vitt vins vinäger
  • vatten

Gör så här

  1. Salta lammracks, stek i het panna två minuter på varje sida. Ställ in i ugnen 200 grader i ca 8 minuter.
  2. Dela potatisen i stora bitar behåll skalet på koka till mjuk
  3. Hacka grönsaker fint. Häll ner i pannan. Pressa över apelsin. Krydda med vinäger, vatten, buljong, curry. Red med bönor.
  4. Låt köttet vila i ugnen i 50 grader i några minuter.
  5. Skär upp köttet och servera med den heta pannan.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept