Ankans Fondue

Du behöver

  • 1 msk färsk citronjuice
  • 2 tsk chilipulver
  • 1 tsk riven vitlök
  • 1 tsk tabasco
  • 1 nypa kardemumma
  • 1 nypa kanel
  • 1 msk vegetarisk buljong
  • 0,5 liter vatten
  • 2-3 dl apelsinjuice
  • 0,5 lök
  • 400g nöt kött
  • 4 dl creme fraiche
  • 4 msk riven pepparrot
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Fräs löken i en kastrull med alla kryddor.
  2. Häll i vattnet i kastrullen, smaka av med citronjuicen.
  3. Skär köttet i lagom stora bitar
  4. Häll ner creme fraichen i en bunke, smaka av med pepparrot, salt och peppar
  5. Färdigt att servera!
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept