Krabb- och gurksallad

4

Du behöver

  • 500 g frysta crab legs
  • 1 st gurka
  • 2 msk färsk mynta
  • 2 krukor romansallad
  • 2 st avocadofrukter
  • 100 g löjrom
  • Marinad:
  • 3 msk soya
  • 1 msk vegetabilisk olja
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • vitpeppar

Gör så här

  1. Skala krabban och dela köttet längs fibrerna. Lägg krabbköttet på en bit hushållspapper. Strimla gurkan fint och krama ur gurksaften. Blanda med krabbköttet och finhackad mynta.
  2. Marinad: Blanda till en mariand av soya, olja, vinäger och vitpeppar och häll över krabbköttet.
  3. Skär romansalladen i breda strimlor och lägg på assietter, fördela krabb- och gurkblandningen på och dekorera med 1/2 avocado per person. Toppa med löjrom.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept