Stillahavspasta

4

Du behöver

  • 1 st liten burk tonfisk i olja
  • 8 st färska champinjoner
  • 4 st skållande och skalade tomater
  • 1 st gul lök
  • 2 st hackade vitlöksklyftor
  • 0,5 dl olja, t,ex, från tonfisken
  • 12 st cocktailkapris
  • 1 msk hackad färsk dragon
  • 400 g bandspagetti
  • riven färsk parmesan
  • salt, peppar

Gör så här

  1. Skär champinjoner, tomater och lök i tärningar. Fräs detta i olivolja (eller i oljan från tonfiskburken) tillsammans med vitlöken.
  2. Koka under tiden pastan enligt förpackningen, pastan ska fortfarande ha spänsten kvar. Häll av vattnet.
  3. Tillsätt tonfisk och kapris till grönsakerna och låt allt puttra ihop några minuter. Smaksätt med salt, peppar och hackad dragon. Blanda med pastan och låt allt bli varmt. Riv över färsk parmesan och servera genast.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept