Salsiccia med potatisstomp, grönsakssalsa och persilje- och vitlökskeso

4

Du behöver

  • 4 st salsiccia, stekt eller grillad
  • 600 g potatis, mjölig sort, skalad
  • 100 g spenat, sköljd och plockad
  • 100 g gurka, skalad och urkärnad
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 st rödlök, hackad
  • 50 g oliver
  • 2 msk olivolja
  • pressad citron
  • salt
  • peppar
  • 1 st liten burk keso
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 knippe persilja

Gör så här

  1. Koka potatisen, mosa med en stöt. Häll i 1 msk olivolja, smaksätt med
  2. Salt och peppar.
  3. Fräs hälften av löken, häll i hälften av de krossade tomaterna, koka i
  4. Ca 5 minuter. Värm gurkan i såsen, häll i resten av tomaterna, löken och
  5. Oliverna. Smaksätt med peppar och pressad citron.
  6. Hacka persiljan och blanda den med den pressade vitlöken i keson.
  7. Smaksätt med salt och peppar.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept