Rabarbersoppa och kokosbiskvier

4

Du behöver

Rabarbersoppa:

  • 1 l skuren och putsad rabarber
  • 7 dl vatten
  • 1,5 dl socker
  • skalet av 1 apelsin
  • 1,5 msk potatismjöl (eller maizena)

Kokosbiskvier:

  • 25 g margarin
  • 1 st ägg
  • 0,5 dl socker
  • 2,5-3 dl kokosflingor

Gör så här

  1. Koka rabarbern i socker och vatten ca 5-6 minuter. Red av med maizena eller potatismjöl utrört i lite vatten. Koka upp igen en gång, det är fint med strimlor och bitar kvar i soppan. Smaka av med apelsinskalet.
  2. Gör små, små biskvier så här: Smält margarinet och vispa ägg och socker med kokos och margarin. Låt vila 10 minuter så kokosen sväller.
  3. Baka av på plåt i 175 grader, använd två teskedar att klicka upp smeten med. Njut av de små, krispiga biskvierna i rabarbersoppan.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept