Marulk med krabba och kronärtskocka

4

Du behöver

  • 4 st SMÅ MARULKAR
  • 16 skivor PANCETTA, tunna
  • 200 gram krabbkött
  • 1 hel vitlök
  • 1 bunt dragon
  • 50 gram ingefära
  • 1 st citron
  • 1 dl olja
  • salt
  • vitpeppar
  • 2 st STORA KRONÄRTSKOCKOR
  • timjan
  • 200 gram spaghetti
  • 100 gram smör

Gör så här

  1. TA BORT BEN OCH SKINN FRÅN MARULKEN, MEN BEHÅLL DEN HEL.
  2. LÄGG KRABBKÖTTET I MITTEN AV FISKEN, LÄGG TUNNA SKIVOR PANCETTA RUNT
  3. VARJE FISK
  4. BIND IHOP MED TRÅD
  5. KRYDDA MED SALT, PEPPAR
  6. KROSSA EN HEL VITLÖK
  7. STEK FISKEN I SMÖR. STEK VITLÖKEN I OLJA TILL DEN BLIR GYLLENBRUN, CA.
  8. MINUTER
  9. SERVERA MED KRONÄRTSKOCKA OCH SPAGHETTI MED CITRONSMÖR
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept