Kycklingfilé fylld m. parmaskinka, spenat och honung.

1

Du behöver

  • 150 g Kycklingbröst/filé
  • 20 g parmaskinka
  • 45 g röd paprika
  • 20 g matlagningsyoghurt
  • 4 g hönsbuljongtärning
  • 2 g maizena
  • 30 g fryst bladspenat
  • 5 g Fruktsocker
  • 6 g honung
  • 90 g tagliatelle

Gör så här

  1. Tina bladspenaten.
  2. Koka upp lättsaltat vatten till pastan.
  3. Bryn kycklingfilén på båda sidor, salta och peppra.
  4. Skär bort synligt fett från skinkan.
  5. Skär en ficka längs med hela kycklingfilén, fyll med honung, bladspenat och sist parmaskinkan.
  6. Sätt in i ugnen 175 grader 15-20min.
  7. Koka pastan.
  8. Paprikasås:
  9. Skär paprikan i små tärningar.
  10. Lös upp buljongtärningen i ca 1 dl vatten.
  11. Koka paprika mjuk i buljongen, smaka av med salt och peppar.
  12. Kör i mixer tillsammans med matlagningsyoghurt och fruktsocker tills såsen blir slät.
  13. Häll tillbaka i kastrull, red av med maizena.
  14. Lägg upp och servera, garnera gärna med färska örter.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept