Färskosttortellini med sjökorall och balsamicovinigrette

8

Du behöver

Fyllning till pastan:

  • 100 g Philadelphiaost
  • 2 msk hackade örter, dragon, gräslök, persilja etc.
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar

Tomatconfit:

  • 4 st tomater, skalade, urkärnade och delade i 4 klyftor
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2-3 msk olivolja
  • 2 st timjankvistar
  • 2 st basilikakvistar
  • 1 nypa salt och socker

Balsamicovinigrette:

  • 1 msk balsamvinäger
  • 3 msk olivolja
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till pastafyllningen och fyll i pasta, går även med köpt färsk pasta.
  2. Strö på salt, socker, hackad vitlök, olivolja och örter på tomaterna och torka dem på 60
  3. Grader ca 3-4 timmar.
  4. Servera tortellinin med sjökorall eller alger ( finns även torkade ),
  5. Tomatconfit, blomkål och balsamicovinigretten.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept