Viltpannbiffar med gräslökspasta och tomatröra

4

Du behöver

  • 500 g viltfärs
  • 1 st hackad gul lök
  • 1 st ägg
  • 1 dl mjölk
  • salt och vitpeppar från kvarn
  • 400 g tagliatelle
  • 1 knippe gräslök
  • 1 dl vispgrädde
  • 4 st tomater
  • 1 st strimlad rödlök
  • 4 msk solrosolja
  • 1 msk vinäger
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Löken till biffarna steks i smör och blandas med färs, ägg, mjölk, salt och vitpeppar till en jämn färs. Av färsen formas 8 biffar som steks i smör.
  2. Pastan kokas al dente i saltat vatten och hälls av. Gräslöken och grädden tillsätts. Det hela kokas upp.
  3. Tomaterna skärs i mindre bitar och blandas med rödlöken, oljan och vinägern. Saltas och peppras.
  4. Biffarna läggs på tallrik, pastan och tomatröran vid sidan om.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept