Viltpannbiffar med gräslökspasta och tomatröra

4

Du behöver

  • 500 g viltfärs
  • 1 st hackad gul lök
  • 1 st ägg
  • 1 dl mjölk
  • salt och vitpeppar från kvarn
  • 400 g tagliatelle
  • 1 knippe gräslök
  • 1 dl vispgrädde
  • 4 st tomater
  • 1 st strimlad rödlök
  • 4 msk solrosolja
  • 1 msk vinäger
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Löken till biffarna steks i smör och blandas med färs, ägg, mjölk, salt och vitpeppar till en jämn färs. Av färsen formas 8 biffar som steks i smör.
  2. Pastan kokas al dente i saltat vatten och hälls av. Gräslöken och grädden tillsätts. Det hela kokas upp.
  3. Tomaterna skärs i mindre bitar och blandas med rödlöken, oljan och vinägern. Saltas och peppras.
  4. Biffarna läggs på tallrik, pastan och tomatröran vid sidan om.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept