Kantarellpizza på polarkaka med krasse och rödlökssallad

4

Du behöver

  • 400 g kantareller
  • 2 st gula lökar, strimlas
  • 2 msk smör
  • salt och vitpeppar från kvarn
  • 4 st polarkakor
  • 4 msk chilisås
  • 2 dl riven ost
  • 1 dl hackad krasse
  • 2 st rödlökar, strimlas
  • 2 dl strimlad isbergsallad
  • 1 dl kesella
  • 1 msk fransk senap

Gör så här

  1. Kantarellerna och de gula lökarna steks i smöret och saltas och peppras. Chilisåsen och osten fördelas på polarkakorna och det hela bakas av på 175 grader i ca 8 minuter. Kantarellblandningen läggs över.
  2. Övriga ingredienser blandas till en sallad och saltas och peppras.
  3. Det hela presenteras vackert på tallrik.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept