Bönsallad med rödlök

10 min
4
Bönsallad med rödlök
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

En matig bönsallad är ett utmärkt tillbehör till grillat. Eller varför inte servera den tillsammans med lättrostat bröd som ett tilltugg!

22 november 2007
Visa mer
10 min
4

Du behöver

  • 1 burk Kidney bönor
  • 1 st liten rödlök, strimlad
  • 1 st vitlöksklyfta, finhackad
  • olivolja
  • balsamvinäger
  • lite finhackad persilja
  • 1 st liten pepparfrukt

Gör så här

  1. Skala och strimla rödlöken. Skala och finhacka vitlöken.
  2. Blanda sen löken och vitlöken tillsammans med resten av ingredienserna i en skål.
  3. Låt gärna bönsalladen stå en halvtimme före servering så att smakerna hinner dra åt sig.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept