Svamp- och kycklingpiroger

4

Du behöver

  • 1 pkt smördegsplattor

Fyllning 1:

  • 12-15 st champinjoner
  • 2 st Stekta kycklingbröst
  • 0,5 sats bechamelsås ej så lös
  • Parmesan ost

Fyllning 2:

  • 2 st 12-15 st champinjoner
  • 125 gr mozzarella
  • 1 knippe rucola
  • 100 gr ricottaost
  • salt och peppar
  • ägg till pensling

Gör så här

  1. Kavla ut de halvtinade plattorna rektangulärt och skär ut rundlar med c:a 12 cm i diameter. Använd gärna någon skål som form.
  2. Lägg en klick av valfri röra mot mitten och vik, nyp ihop kanterna, gör några hål med en gaffel och pensla med ägg.
  3. Grader c:a 15 minuter i mitten på ugnen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept