Fläderparfait med hallon

Fläderparfait med hallon
Foto: TV4

En frisk fläderparfait med söta hallon eller andra bär du gillar.

Dryck: Palmer&Co Champagne Brut.

Alexandras gäster bjöds också på grekiskt kaffe och de blev spådda i kaffesump. Chokladpraliner till kaffet.

8 april 2010
Visa mer
8

Du behöver

  • 4 st ägg
  • 2 ld socker
  • 4 dl grädde
  • 1 dl outspädd flädersaft (fläderblom)

Serveras med

  • Blandade hallon och bär
  • Citronmeliss eller mynta, ev
  • Chokladsås, ev

Gör så här

  1. Vispa ägg och socker till fluff.
  2. Vispa grädden.
  3. Blanda ägg, grädde och saft och stoppa i frysen.
  4. Ta ut parfaiten ungefär 30 minuter innan servering.
  5. Servera med bär, citronmeliss eller mynta och eventuellt lite chokladsås.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept