Äggröra med kycklinglever

Äggröra med kycklinglever
Foto: TV4

Fryst kycklinglever är smidigt att ha hemma. Den behöver bara tina en aning innan du kan anrätta den.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 paket kycklinglever
  • salt och peppar
  • 1 tsk torkad salvia
  • 8 ägg
  • 4 msk kaffegrädde
  • 2 msk smör
  • 0,5 dl hackad persilja
  • smör att steka i

Gör så här

  1. Låt levern tina till hälften. Hacka den grovt och stek med matfett i en panna tills den har fin färg och är lätt rosa inuti. Krydda med salt, peppar och salvia.
  2. Vispa ihop ägg och grädde och krydda. Smält smöret i en kastrull, slå i äggsmeten och sjud under omrörning till krämig konsistens.
  3. Lägg upp kycklinglevern, slå äggsåsen över och garnera.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept