Abborrpytt

Abborrpytt
Foto: TV4

Den här läckra pytten är både snabb- och lättlagad. En sval öl passar fint till.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 600 g abborrfiléer
  • 1 st röd paprika
  • 1 st gul paprika
  • 1 st zucchini, medelstor
  • 1 st rödlök
  • 4 klyftor vitlök
  • smör till stekning
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Skär bort raden av ben mitt på filéerna. Skär därefter fiskköttet i tärningar.
  2. Tärna paprikorna, zucchinin och löken. Heta upp en panna och stek grönsakerna i smör så att de blir mjuka, men fortfarande har kvar sin spänst.
  3. Lägg i abborrbitarna och skaka pannan. Pressa ner vitlöken. Stek i ytterligare ca 1 minut. Krydda med salt och peppar.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept