Från Nyhetsmorgon

Ragu på fiskbullar och blåmusslor

4

Du behöver

  • 1 burk rökta blåmusslor
  • 1 burk fiskbullar i buljong
  • 2 msk röd stenbitsrom
  • 1 knippe finskuren gräslök
  • 1 hg räkor, skalade
  • 1 burk cremefraiche
  • 1 tsk senap (tex dijon)
  • lite citronsaft
  • 4 msk rumstempererat smör

Gör så här

  1. Sjud upp cremefraichen långsamt. Tillsätt senap och citron efter smak. Vispa i smör och håll allt varmt på låg värme. Värm fiskbullarna i sitt spad, låt dem sedan torka lite på en handduk innan du lägger dem i cremefraichesåsen. Tillsätt gräslök, räkor, blåmusslor och stenbitsrom. Koka INTE upp - servera genast! Smaklig måltid!
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept